Bragdøya – padleperle «midt i byen»

Korte padleturer er gull verdt. På vei hjem fra jobb, før jobb eller en tidlig lørdag morgen, kan vi fint rekke en padleopplevelse som en del av en ellers travel hverdag. En svipptur fra Kristiansand sentrum ut til Bragdøya, med sitt vakre kulturlandskap er helt topp - især på sommeren når vi kan stikke innom kafeen og kjøpe en is eller en vaffel til padlepausen. Bragdøya kystlaget gjør en verdifull innsats for oss alle - les mer om deres arbeid her.  Så setter vi nesen mot idylliske Bragdøyrenna, som er akkurat grunn nok til at andre båter må gå utenom. I Bragdøyarenna, nærmere bestemt på Langøya, padler vi forbi en hytte som disponeres av Kristiansand Kajakklubb. Ved utgangen av renna setter vi igjen kursen for Odderøya - runder øya og er tilbake i Kajakklubbens lokaler i Nodeviga. En tur på ca 8 km - passer godt en tidlig morgen eller en ettermiddag etter jobb - slike korte turer er gull verdt.