Drømmen om Lofoten blir virkelighet – Manshausen ble vår inspirasjon

I januar 2018 postet vi dette innlegget på Padlepikene: «Det er en besnærende tanke å glede seg til en tur i vakre Nordland. Kanskje blir det padlepikenes tur i 2019? Mens tanken modnes lar vi oss inspirere av Thomasz Furmaneks (Instagram) bilde fra «Reinefjord with midnight sun» – og vakre bilder fra Manshausen i Nordland.»  Drømmer setter retning for handling. I 2019 reiste padlepikene til Manshausen, og i 2021 samles en fin gjeng med padleglade damer på Naustholmen. Nå har vi startet planlegging av Padlepikenes Lofottur 2022. Når det blir litt varmere i været, og koronaen gir litt slipp igjen, reiser noen av oss til Lofoten for å finne gode steder som utløser padleglede – og imens gleder vi oss over noen av bildene fra turen til Manshausen i 2019.